Rólam

About

 

Nem szeretem a megszokásokat, berögzült dolgokat. Keresem az újat  amit más észre se vesz, az őszinte mosolyokat és a lopva elkapott érzelmeket.

Stílusom kicsit művészi kicsit dokumentarista, és ezt a kettőt a legjobb módon igyekszem keverni. A nagy nap folyamán a lehető leghitelesebben szeretném visszaadni a hangulatot az érzéseket a kettőtök között lévő kapcsolatot, hogy mikor  visszanézitek az albumot akkor is ugyanaz a mosoly-könnycsepp jusson eszetekbe.

Számomra a legnagyobb inspirációt az utazás és a sziklamászás adja.  Szeretek csak úgy nekivágni a világnak,belevágni új dolgokba. Egy hátizsákkal melyben fogkefém és fényképezőm van a világ ellen is szoktam menni. Ez a fajta szellemiség jegyében születnek fotóim is. 

Get to know me:

Well known formulas or conventional wedding poses are not my type. I’m looking for something new instead, the moment that no one saw or thought it would be photographed. I love raw emotions and I will capture your day as it happened in it’s own unique way.

I shoot  pictures by combining artistic and documentary styles in the best possible way to capture your big day.My goal is the same at every wedding. When you look back the photos, remember those moments and bring back the emotions and the tears of joy.

My inspiration comes from traveling and wall climbing. I like starting new adventures without planning, and usually those are the best. With my toothbrush and my camera in a bag I would go against the world. 

Using Format